• 1
  • 0
Kan ik een artikel ruilen?
De artikelen kunnen binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Deze dagen gaan in op de dag na de aflevering van het artikel. 
Het direct omruilen van een artikel is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen en de andere kosteloos aan ons retourneren.

Hoe stuur ik een artikel retour?
De artikelen kunnen kosteloos binnen 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Om een artikel te kunnen retourneren, moeten de volgende stappen ondernomen worden.
1.    Log in op uw account bij ”Mijn Account” en ga naar "Mijn bestellingen"
2.    Kies ”Bestellingen afgehandeld” en zoek nu de betreffende order op d.m.v. het ordernummer (dit staat op uw factuur)
3.    Kies "Producten retour sturen" (dit kunt u vinden rechtsonder bij uw order in het overzicht)
4.    Volg de stappen op het scherm en voltooi de aanvraag, indien nodig moet u ook een foto meesturen van het artikel
5.    Print het retourlabel en het formulier
6.    Onderteken het formulier en plak het label op de doos. Hierna kunt u het afgeven bij een servicepunt

Retourvoorwaarden
•    De retourartikelen dienen in originele verpakking, onbeschadigd en ongebruikt aangeleverd te worden. Zorg ervoor dat het goed is verpakt.
•    Op maat gemaakte artikelen kunnen NIET geretourneerd worden. Dit staat zowel op de orderbevestiging als op de factuur vermeld.
•    Ga zorgvuldig om met de verpakking van een artikel. Schrijf geen teksten en/ of plak geen stickers of plakband op de originele verpakking van het artikel.
•    Verpak de retourartikelen indien nodig in een doos om transportbeschadiging tegen te gaan.
•    Bewaar goed uw verzendbewijs tot uw retourzending door ons is verwerkt. 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug?
U heeft een artikel retour gestuurd en wacht op de terugbetaling. Log in om de status van uw retourzending(en) in te zien.
De verwerking van een retourzending, nadat deze door ons is ontvangen, duurt 5 dagen. Wanneer de retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens. Als u uw bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kunt u uw terugbetaling binnen 6 werkdagen* op uw bankrekening verwachten. Voor betalingen met PayPal en creditcard kan dit tot aan maximaal 14 dagen** duren.

* Normale verwerkingstijd, uitzonderingen daargelaten.
**Indien u heeft betaald met een creditcard is de terugbetaling te vinden op het eerstvolgende maandoverzicht of op de dag van afschrijving.